Перевірка якості кольорового металу перед прийомом 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 02.04.2026 - 22:01:47
Сторінки:  1  

Перевірка якості кольорового металу перед прийомом

АвторПовідомлення

Sharess

киянин

Статистика:

Скажіть як визначити якість кольорового металу перед тим як його здавати? Не хочу потім дізнатись що мене обдурили і матеріал не прийняли у повному обсязі за якоюсь причиною. На які ознаки потрібно звернути увагу?

Повідомлення # 1 30.03.26 - 15:10:37
RE: Перевірка якості кольорового металу перед прийомом

Ландман

киянин

Статистика:

Цитата:
Скажіть як визначити якість кольорового металу перед тим як його здавати? Не хочу потім дізнатись що мене обдурили і матеріал не прийняли у повному обсязі за якоюсь причиною. На які ознаки потрібно звернути увагу?
Визначення якості металу це важливий момент щоб не втратити гроші при прийому. Чиста мідь має характерний червоний колір та не повинна мати окислення або іржі. Якщо мідь потемніла або покрита зеленуватим нальотом це означає що вона окислилась і ціна буде нижче. Алюміній повинен бути блиском без чорних плям та забруднень. Дуже важливо що метал не повинен бути змішаний з іншими матеріалами. Якщо у вас є сумніви краще уточнити у приймачів що саме вони приймають.

Повідомлення # 2 30.03.26 - 15:40:23

Справжня Амазонка

киянин

Статистика:

Я навчився визначати якість металу коли почав часто здавати. На перших порах я привіз матеріал який був дуже забруднений і його не прийняли повністю. Це було образливо бо я витратив час на доставку. Потім я став більш уважно перевіряти матеріал перед здачею. Я навчився розрізняти різні види міді за відтінком та блиском. Латунь яка містить мідь та цинк виглядає трохи інакше ніж чиста мідь тому її часто беруть по іншій ціні. Дуже важливо перевірити що немає вкраплень скла каменів або землі бо це може привести до відмови прийому або значному зниженню ціни. Я також дізнався що деякі види пластику не можна змішувати з металом та їх потрібно видалити перед здачею. На сайті https://megalom.com.ua/priyom-kolorovogo-metalu/ я знайшов інформацію про те як виглядають різні види кольорових металів та які дефекти можуть вплинути на ціну. Це дало мені більше впевненості при прийому. Тепер я знаю на які ознаки звертати увагу щоб максимізувати дохід.

-------------------
Наши пестициды перепестицидили остальные пестициды по пестицидности
Повідомлення # 3 30.03.26 - 16:11:21
Беда с внутренним фильтром (помпой) : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники