Оздоблення стін у ванній 📝
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 04.09.2025 - 22:06:44
Сторінки:  1  

Оздоблення стін у ванній

АвторПовідомлення

serdu4ka

киянин

Статистика:

Привіт! Роблю ремонт у ванній кімнаті і не можу вибрати між плиткою та декоративною штукатуркою для стін. Що практичніше у вологому приміщенні? Хочеться щось сучасне, але водночас функціональне. Поділіться досвідом, будь ласка!

-------------------
ТОВАРЫ ИЗ АНГЛИИ И АМЕРИКИ
Повідомлення # 1 16.08.25 - 03:58:30
RE: Оздоблення стін у ванній

Bo_Oxy

киянин

Статистика:

Доброго дня! Для ванної кімнати однозначно краще плитка - вона найпрактичніша для вологих приміщень. Декоративна штукатурка може виглядати дуже стильно, але потребує спеціального захисного покриття та ретельного догляду. Сучасна плитка має безліч дизайнерських рішень - можна знайти варіант під будь-який стиль.

-------------------
Повідомлення # 2 16.08.25 - 04:30:29

deartarko

киянин

Статистика:

Підтримую думку про плитку! Сам робив ремонт ванної і теж вагався між різними варіантами. Спочатку хотів експериментувати з декоративними покриттями, але потім передумав. Вирішив https://www.wauhouse.com.ua/kosmetichnij-remont-kvartiri-v-ivano-frankivsku/ замовити косметичний ремонт у професіоналів. Вони підібрали чудову плитку під мармур і зробили все на найвищому рівні. Ванна виглядає дуже стильно і легко доглядається. Не шкодую про вибір!

-------------------
Повідомлення # 3 16.08.25 - 05:10:13
Кусок "стенки" : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники