дизайнерський торшер 📝
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 04.09.2025 - 22:13:40
Сторінки:  1  

дизайнерський торшер

АвторПовідомлення

Deff

киянин

Статистика:

Всім привіт! Займаюся оновленням інтер'єру квартири і хочу додати щось особливе у дизайн. Розглядаю варіант з дизайнерським торшером як акцентним елементом. Чи варто переплачувати за дизайнерські моделі? Чи є реальна різниця між звичайними торшерами та дизайнерськими, окрім ціни? Може хтось має досвід використання таких речей?

-------------------
Повідомлення # 1 01.08.25 - 14:44:52
RE: дизайнерський торшер

OлькО

киянин

Статистика:

Дизайнерські торшери справді відрізняються від масового виробництва. По-перше, це унікальність дизайну - ви не побачите такий самий торшер у кожній другій квартирі. По-друге, якість матеріалів зазвичай вища, що позначається на довговічності. По-третє, часто це справжні витвори мистецтва, які можуть стати родзинкою інтер'єру. Але тут важливо розуміти різницю між справді якісними дизайнерськими речами та просто завищеними цінами на звичайні товари під 'брендом'.

-------------------
Повідомлення # 2 01.08.25 - 15:08:27

MissRitchi

киянин

Статистика:

Абсолютно згоден з попереднім коментарем! У мене є досвід з дизайнерськими торшерами - різниця дійсно відчутна. Не тільки у зовнішньому вигляді, але й у якості збирання, увазі до деталей. Звичайно, ціна вища, але якщо торшер стане центральним елементом інтер'єру, то воно того варте. Я знайшов чудову колекцію дизайнерський торшер з великим вибором стилів та цінових категорій. Рекомендую не економити на таких речах - вони служать роками і щодня радують око.

-------------------
Повідомлення # 3 01.08.25 - 15:52:57
500x400x500 : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники