Підбір шафи для спальні 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.02.2026 - 03:36:00
Сторінки:  1  

Підбір шафи для спальні

АвторПовідомлення

tanya_tsarik

киянин

Статистика:

Друзі, допоможіть розібратися! Треба купити шафу для спальні, але зовсім не розумію, які бувають варіанти. Хочеться щось місткі, але щоб не виглядало громіздко. Може хтось підкаже, на які параметри дивитися?

Повідомлення # 1 29.01.26 - 14:41:59
RE: Підбір шафи для спальні

alex-x

киянин

Статистика:

Питання дійсно важливе, бо шафа - це основне місце зберігання. Я б радив звернути увагу на внутрішнє наповнення - скільки полиць, чи є штанги для вішалок, висувні ящики. Також важлива глибина - стандартна це 60 см, але є і вужчі варіанти 45-50 см, якщо простір обмежений. Дзеркальні дверцята візуально розширюють кімнату, це теж варто врахувати.

Повідомлення # 2 29.01.26 - 15:31:27

Dimka_dndz

киянин

Статистика:

Так, колега вище правильно все написав. Хочу додати від себе - я собі брав шафу з розсувними дверцятами, це економить місце порівняно з розпашними. Дивіться обов'язково якість напрямних, вони повинні бути металеві і плавно ковзати. Я знайшов гарний вибір на https://kmebli.com/shafy/ - там є і класичні варіанти, і сучасні мінімалістичні. Мені сподобалося, що можна вибрати різні кольори фасадів і комбінувати матеріали. Ціна теж адекватна за якість, яку отримуєш.

Повідомлення # 3 29.01.26 - 16:30:22
Металеві чи керамічні брекети : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники