Лисина на голові у немовляти 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 17.11.2025 - 01:08:12
Сторінки:  1  

Лисина на голові у немовляти

АвторПовідомлення

Андрира

киянин

Статистика:

Допоможіть розібратись! Малій 8 місяців, на головці з'явилась лисина, волосся випало на одному місці. Спить на спині постійно, може від того? Чи це може бути якась хвороба? Волосся взагалі рідке ще, але на тому місці зовсім немає.

-------------------
Загляни и купи Все вещи на первых страницахhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=209085
Повідомлення # 1 15.11.25 - 17:08:43
RE: Лисина на голові у немовляти

S@@@lana

киянин

Статистика:

Лисина у немовлят дійсно часто буває від тертя, якщо дитина завжди лежить в одному положенні. Це нормально і волосся відросте коли малюк почне більше сидіти і менше лежати. Але якщо лисина збільшується, або є інші осередки, або шкіра на цьому місці якась незвичайна - червона, лущиться, з точками - тоді треба показати дерматологу. Також якщо волосся випадає не тільки на одному місці а й в інших зонах, це теж привід для консультації. Гніздова алопеція теж буває у малюків, хоч і рідко.

-------------------
Повідомлення # 2 15.11.25 - 17:49:26

musya

киянин

Статистика:

У нас теж була така ситуація в цьому віці, причому досить велика лисина. Педіатр сказав що від тертя і пройде. Так і сталось, місяців в 10 почало заростати коли дитина стала активніше і почала сидіти більше. Зараз нам рік і три, волосся нормальне, ніяких слідів. Але я б порадила все одно показатись дерматологу щоб виключити інші причини, особливо якщо є сумніви. Краще перевіритись і бути спокійною. Якщо потрібно можна записатись на прийом до дитячого дерматолога тут https://neovita.com.ua/service/dermatology/pediatric-dermatologist, там швидко приймуть і все роз'яснять. Не переживайте передчасно, але показатись варто.

-------------------
Повідомлення # 3 15.11.25 - 18:06:14
Привітання колезі зі святом : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники