Регулювання світла фар на спеціальному стенді 📝 ФОРУМ
Києве Мій

Києве Мій

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.04.2026 - 03:09:22
Сторінки:  1  

Регулювання світла фар на спеціальному стенді

АвторПовідомлення

Anvide

киянин

Статистика:

Привіт як я можу розпізнати що світла фар налаштовані неправильно? Мої світла чомусь світять дивно особливо вночі. Чи це небезпечно? Де це можна відрегулювати?

Повідомлення # 1 08.04.26 - 10:33:44
RE: Регулювання світла фар на спеціальному стенді

sonechkook

киянин

Статистика:

Цитата:
Привіт як я можу розпізнати що світла фар налаштовані неправильно? Мої світла чомусь світять дивно особливо вночі. Чи це небезпечно? Де це можна відрегулювати?
Неправильне регулювання фар це не тільки незручно але й небезпечно для тебе і для інших водіїв. Якщо твої фари світять занадто високо вони можуть ослепляти приходящих водіїв. Якщо занадто низько вони не освітлюють дорогу правильно. Регулювання фар це не складна процедура але вимагає спеціального обладнання щоб зробити це правильно. Спеціалізовані сервіси мають стенди для регулювання фар.

Повідомлення # 2 08.04.26 - 11:09:23

Самара

киянин

Статистика:

Я мав цю проблему коли я купив вживану машину. На початку я не звернув на це уваги але потім мені поскаржилась сусідка що я ослепляю її фарами. Тоді я зрозумів що щось не так. Я поїхав до сервісу і вони сказали що фари налаштовані неправильно. Я боявся що це буде дороге але виявилось що регулювання це дуже швидка і дешева процедура. Вони підключили машину до спеціального стенду що вимірює кут світла фар. Потім вони змінили налаштування фар щоб світло падало правильно. Весь процес взяв менше години. На сайті регулювання фар на стенді київ я знайшов рекомендації як часто потрібно регулювати фари. Тепер я знаю що мої фари налаштовані ідеально і я не хвилююсь про безпеку.

Повідомлення # 3 08.04.26 - 11:51:28
Флуд в гамаке, летний : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники